perjantai 1. maaliskuuta 2013

Mitähän tulikaan tehtyä.......,

niin juuri, siis mitähän.
Ei varmaankaan mitään mullistavaa, mutta ihan uutta opittavaa. Eilen yhdessä ystäväni kanssa asensimme tähän läppäriini Windows 8. Tässä koneessa oli ennen Windows Vista.
Jostain syystä kuitenkin tähän Vistaan tuli kaikenlaista pientä epävarmuutta ja epäilinpä  jotain haittaohjelmaakin.
Ostimme uuden läppärin ja siinä on Win 7 ja näin tämä vanha Vista jäi tavallaan ylimääräiseksi. Nyt siis oli mahdollisuus asentaa uusi kahdeksikko tuon Vistan paikalle.
Ja nyt kun olen tätä tässä pyöritellyt, niin tosiaan onhan tämä ihan erilainen moniltakin osin, mutta kuitenkin tavallaan ihan ok.
Tekniikan ihmeitä ja ne vain lisääntyvät ja uudistuvat.

Palaan arkeen ja lähdemme markettiin. Ruokaostosten lisäksi katson löytyykö marketin hyllyltä myös hiiriä. Ei tietenkään syötäväksi vaan hiiri tähän läppäriin, en ole oikein sinut tämän tasohiiren kanssa.
Iltapäivällä on MM-hiihtoa ja sitä ajattelin katsoa, se miten suomalaiset tänään menestyvät ei minulle ole se tärkein juttu.

Kuulumisiin taas......

Vielä on talvi ja kuva sen mukaan. Pena-kissa ulkona tarhassa.

2 kommenttia:

 1. Tässä muutama päivä sitten kyselin eräältä konemieheltä Vista-koneestani ja viasta (maanantaina menen näyttämään), niin hän sanoi, etä jos siinä on windows 7, hän ei ala koneen kanssa millekään, se oli taas uutta kokeilua.

  Mutta varmaan tuo 8 on sitten tarkastettu ja korjailtu muoto taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   minusta Vista ja Win7 ovat melkein samanlaisia. Oikeastaan nyt tuntuu siltä, että jos Vistaan ei olisi tullut jotain häikkää niin olisin sen mielelläni pitänyt.
   Tämä Windows8 on näkymältään aivan erilainen, mutta löytyy sieltä myös se vanha työpöytänäkymä, jos ei muuten pääse eteenpäin.
   Netti toimii aivan samoin kuin missä muussakin tietokoneessa. Minä käytän nettiselaimina Exploreria tai Firefoxia.
   Harjoittelu jatkuu.....

   Poista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina.😊