sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Fanny-kissa

Kahdeksantoista vuotta olit meidän perheenjäsen ja nyt olet kätketty tänne kesäkodin pihapiiriin sireenipensaan alle. Nuku kultani kaunista unta, me muistamme sinua omana erikoisena kissapersoonana ja täydellisenä kilpparikissana. Kiitos Fanny kun saimme omistaa juuri sinunlaisesi kissan.

                                                                              Fanny

                                           IC/PR Ballawhane Gindys-Bahee MAN f 51
                                                               09.10.1998-22.10.2016Fanny syntyi Ballawhane kissalaan ja tuli tänne meille isänsä Aku-kissan kotiin. Fannyllä oli vain yksi pentue ja meillä täällä oli ilonamme ihana Malla-kissa, kissa joka yllättäin sairastui vakavasti kaksi vuotta sitten. Fannyn toinen tyttöpentu Marita asustelee Sastamalassa.
Meidän Maija-kissa on Fannyn siskon jälkeläinen eli Fanny oli Maijan isotäti.


20 kommenttia:

 1. Oi Fanny ❤️ Kunnioitettavaan ikään Fanny eli ja antoi taatusti monta ilon hetkeä elämänsä aikana! Voimia ihmisille & tsemiut!

  VastaaPoista
 2. Voi, voimia teille suruun. Todella pitkän elämän Fanny sai kanssanne viettää ja varmasti kirmaa nyt vihreillä hiirimailla.

  VastaaPoista
 3. 18 vuotta yhteistä elämää. Voi, miten surullista. Voimia suruun ja ikävään ♡
  Fannille hyvää matkaa Mallan luokse.

  VastaaPoista
 4. Fanni on elänyt pitkän ja onnellisen kissanelämän. Teille jäi hyvät muistot, jaksamista surussanne.

  VastaaPoista
 5. Fanny sai elää pitkän elämän ja varmasti oli myös rakastettu. Rakkaan lemmikin menetys on kova paikka. Voimia suruun.

  VastaaPoista
 6. Voimia todella pitkän elämän Fanni on saanut elää. Rakkaan poismeno on aina ikävää:)

  VastaaPoista
 7. Voimia suureen suruusi! Ihanaa että Fanni sai elää hyvän ja pitkän elämän rakastettuna!

  VastaaPoista
 8. Hyvää matkaa Fannylle sateenkaarisillalle ♥
  Suurinta rakkautta on päästää ystävä menemään silloin kun on aika.

  VastaaPoista
 9. Ihana Fanny. Osanottoni Fannyn poismenon vuoksi. Onneksi muistot jäävät.

  VastaaPoista
 10. Lemmikin menetys on aina kova pala.

  VastaaPoista
 11. Voi, miten surullista. Fannylla oli hyvä ja pitkä elämä luonanne.
  Lämpimät voimahalaukseni!

  VastaaPoista
 12. Kiitos teille ystävät yhdessä ja erikseen. Miten paljon voikaan näihin vuosiin mahtua muistoja, muistoja pienestä hyvin arasta suloisesta pennusta ja siitä eteen päin aina tähän syksyyn kun Fannyn kunto alkoi totaalisesti hiipua kohti lopullista eroa.
  Suru ja murhe painaa mieltäni mutta minua lohduttaa se, että nyt Fanny on vapaa kaikesta vaivoistaan ja saa nukkua ikiuntaan isänsä Akun lähellä ja voi olla vapaa arkuudestaan ja kaikista peloista joita tututkin äänet monesti säikyttivät Fannyn mielen.

  VastaaPoista
 13. Voi miten surullinen postaus toisaalta, toisaalta niin elämän läheinen. Kauniit kuvat Fannysta. Kuvat eläinystävistämme ja muistot ovat arvokkaita nyt ja tulevaisuudessa.

  VastaaPoista
 14. Voimia teille! Onpa ikävä kuulla Fannyn lähdöstä, mutta 18 vuotta on pitkä elämä ja pitkä rupeama ilon tuottajana. Fanny oli persoonallinen kaunotar.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri, Fanny oli kissa, niin erikoinen ja omaperäinen.

   Poista
 15. Voi Fannya :( Pitkän, ihanan kissanelämän sai kanssanne viettää. Ikävä on menetyksen jälkeen suuri. Tässä juuri hiljattain oli kissaihmisten kanssa puhetta kilppareista, ja jokainen, jolla on ollut useampia kissoja ja joukossa kilppari, tietää, että he ovat erityisiä persoonia. Minähän ole hulluna kilppareihin, olen saanut läheisti tuntea kolme. Huippuälykköjä kaikki kolme. Hyvää joulua kaikesta huolimatta teille kaikille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,
   Fanny on täällä vielä läsnä niin monessa asiassa ja yläkerran sohvan nurkka on tyhjä.Miten monesti katseeni vielä odottaa Fannin siellä minua odottavan.

   Poista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina.😊