sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

MM-hiihtoa,

niin katselen tässä samalla MM-hiihtoa. Hyvin kaunis aurinkoinen keli siellä näyttää olevan, mutta tuskin se hiihtokeli on helppo. Varmasti keli on hyvin raskas, mutta täällä kotikatsomosta nähtynä, mikä upea kevätaurinko siellä helottaa ja maisemat sen mukaan.

Malla-kissa tässä vieressäni kyhnää ja kehnää. Kissani on niin ystävällisyyttä täynnä, että välillä aina kissan täytyy se osoittaa tassuilla "lääppimällä,"hyvä niin, mutta Mallan kynnet ovat hyvin vahvat ja terävät.
Olisiko niin, että emo Fanny ei aikoinaan opettanut pentuaan tässä asiassa, kynsien pitää olla piilossa kun kissa hyväilee ja leipoo tassuillaan. Malla kynnet ovat melkein aina esillä ja hyväilyjälki sen mukaista. Harmi juttu........

Maija-kissa meni tarhaan ja hyppäsi tuolille, tuoli on auringossa ja mikäs siinä sitten kissan on ollessa. Laitoin ihan vasiten tulin tuonne aurinkoon ja näyttää se paikka olevan myös kissani mieleen.

Hiihtokisa jatkuu ja ruotsalainen on hyvässä johdossa, toivottavasti tuo johto myös pitää ja saadaan muutakin väriä kultapallille kuin punaista. Toisaaltaan minulle on ihan sama kuka voittaa, mutta toisaaltaan voisihan se olla ruotsalainen jos ei ilmeisesti ole suomalainen.
Noin puolen tunnin kuluttua se sitten on selvillä, katsellaan......

Maija-kissa kököttää tyytyväisenä tuolla auringossa. Hyvä juttu, saa kissan turkki D-vitamiinia.
Hyvä juttu on myöskin se, että nämä MM-kisat päättyvät. Kiva on ollut näitä kisoja katsella mutta samalla oma ulkoiluni on jäänyt vähälle ja se taas ei ole ollenkaan hyvä asia. Nyt tulevalla viikolla tämä sisällä olo saa muuttua ulkoiluksi. Aurinkoisia päiviä toivon.....

Hyppyrimäet 1.6.2006

Maisemaa lähellä Va Di Femmen hiihtokeskusta.
 
Muutamia vuosia sitten olin Gardajärvellä ja silloin teimme retken tuonne Dolomiittien rinteille ja kävimme myös Val Di Fiemmessä ja myös siellä missä nämä MM-mäet ovat. Silloin oli kesäkuun alku, mutta ilmat olivat aika viileät ja juuri sinä päivänä kun olimme vuoristossa satoi hienokseltaan lunta. Maisemat olivat tosi upeita ja nautittavia.

Aurinkoinen iltapäivä ja nyt ihan pian 50km kisa päättyy. Toivottavasti se on ruotsalaisen........

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina.😊