perjantai 15. maaliskuuta 2013

Aurinkoista perjantaita,

aurinko paistaa ja ulkona on tosi kaunis ilma. Mittarissa on nyt - 4 astetta pakkasta. Aamulla lukema oli melkein - 20 pakkasta. Kauniita aurinkoisia päiviä on luvassa ja tosi kylmiä öitä.

Nyt kuitenkin ajatukseni on jo ensi viikossa, me lähdemme viikon matkalle Italiaan sinne melko etelään Apulian maakuntaan. Matkaohjelma on tiivis ja kun sitten seuraavana sunnuntaina lennämme Roomasta kotiin on taas uusia kokemuksia "matkareppu" täynnä. Mitään hellettä ei siellä saappaankoron tietämillä ole ja kesähepeneet saavat jäädä kotiin.

Kissat lähtevät huomenna hoitoon kissahotelliin. Se asia minua hieman surettaa, tiedän kissoja hoidettavan hyvin, mutta koti on aina koti.
Kissat ovat olleet ennenkin täällä hoitopaikassa ja tunnen hyvin hoitolan pitäjän ja tiedän hänen hoitavan kissoja hyvin. Ikävä kuitenkin tulee kissojani, tosin voin olla luottavainen kun tiedän kissojen saavan hyvän hoidon. Kissat kaikki neljä saavat yhteisen kaksoisloosin ja se on riitävän tilava. Kesäaikaan loosin ikkunasta on päässyt ulos pieneen tarhaan ja siellä ainakin Maija on hyvin viihtynyt.  Nyt en tiedä onko tätä ulkoilumahdollisuutta, lunta tarhassa on varmasti aika reippaasti.

Pakkaushommat ovat edessä ja aina se on sellaista jossittelua, otanko tämän vai jätänkö. Mutta sitten kun kaikki on saatu tehtyä, kissat viety hoitoon ja matkalaukut onnistuneesti buukattu lentokoneen uumeniin voi matka alkaa..........sunnuntaina klo 16.40

Toivottavasti sitten matkan jälkeen jo näkyy jotain kevään merkkejä ja tämä tosi kova talvi taittuu kohti kevättä.

Maija-kissa kevät  jo mielessä....

Tässä Malla-kissa nautiskelee, kevättä, kevättä.....onko sitä jo kissan rinnassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina.😊