keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Paripuoli, kello/aika käy ja mukana pitäisi pysyä.

Kello käy ja kiireeksi pistää, muuten mistähän johtuu tämä ainainen kiire.

Jälleen kerran kävin kaupungilla ja käsissäni oli paripuolet hansikkaat ja se ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta. Olen ihan mestariluokan hukkaaja ja erityisesti nahkahansikkaat ovat ne joita hyvin usein hukkaan. Usein molemmat mutta aina välillä vain toisen ja siksikä laatikosta löytyy näitä paripuolia.
Hyvin kaupunkireissu meni ja tuskin kukaan minua niin tarkkaan katsoi, että olisi huomannut käsissäni paripuolihansikkaat. Kiukuspäin pidän näitä paripuolia, ne ei kyllä koskaan ole kokeneet katoamisen karua temppua.

Kello käy ja samoin aika, mitään ei ehdi tai ainakin siltä tuntuu. Toisaaltaan nyt voisi nauttia ajan verkkaisesta kulumisesta ja vain yhden ainoan asian toimittamisesta kulloisena päivänä. Siis yksi juttu ja yksi päivä.
Tässä pikapuolin kun ensin olemme käyneet isännän kanssa Pietarissa ja sitten minä Maija-kissan kanssa Tallinassa ei mitään niin kovin ihmeellisiä asioita olekaan tiedossa. Tosi vielä Turun näyttelyssä Maija ja minä käymme marraskuun aikana. Johan tässäkin on ihan kyllin yhdelle kuukaudelle ja aivan liikaa.
Mutta näin nyt kuitenkin tuntuu olevan ja ainakaan ei voi sanoa, että eläkemuorin aika kävisi yksitoikkoiseksi ja pitkästyttäväksi.
Marraskuun alkua odotellen.........

Maija ja Mallakissa katsovat ulos illan hämärään
kuva vuodelta 20112 kommenttia:

 1. Itsestähän ne eri parit käsissä tuntuvat perin hassuilta, joihin ulkopuoliset tuskin liiemmälti kiinnittävät huomiotaan. Kertoihan joku poliitikko joskus huomanneensa jossain tilaisuudessa olevansa eripari kengissä:-).
  Kivoja reissujahan teillä on marraskuulle, joten toivottelenkin luonnikast reissu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos marimeri, kyllä tässä reissuja taitaa olla yhdelle kuukaudelle melkein liian kanssa.
   Mutta toisaaltaan on hyvä, että on mielekästä menoa ja meininkiä.
   Edelleen paripuolisormikkaat pääsevät mukaan Tallinnaan.
   että näin.....

   Poista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina.😊