perjantai 5. lokakuuta 2012

Ei mitään muutosta,

siis sateen suhteen. Edelleen sataa ja aika rankasti juuri nyt. Tosin kun aamupäivällä kävin kaupungilla oli sellainen juuri ja juuri satamaton hetki. Kuitenkin oli koko ajan tunne, että sieltä se taivas taas itkee jos vaikka vain ääntään korottaisi.

Tylsää sanoisi kissani jos osaisivat sen ääneen lausua, tosin kyllä kissat tietää koska sataa vaikka eivät edes nenäänsä laita tuonne tarhan ovesta ulos. Pena-kissa oli suuri urhea ja oli kuulema saatuaan valjaat selkäänsä istunut tovin ulko-oven edusmatolla ja sitten arvokkaasti kääntynyt pois.

Täällä on aika hyvä ruska, vaikka tuota sadetta onkin tullut ihan liian kanssa. Keskiviikkona kun ajelimme tänne kaupunkikotiin oli tienvarren ruska mielestäni loistava. Paljon oli tosi keltaisia koivuja ja haavat loistivat punaisina. Otin matkan varrelta muutamia kuvia, lähinnä koivuista. Tein niistä sellaisen pienen koostekauvan,
tällaisen.
Tällainen ajotie meille urkeni, keltaista tien vierrus täynnä.

1 kommentti:

  1. Matalapainetta on säässä sekä mielialassa.
    Tänään leikkasin poikki samettiruusut , päivänliljat, ja punapäivänhatut, ja huomiseksi jätin leimukukat ja kärhöt. Maa jalkojen alla litisi ja savi pursuili joistakin paikoin nurmikolle.
    Ihmeellinen oli kesä , sekä tämä syksy, mutta yritetään pärjäillä !
    Kaikkea hyvää sinulle RäPö :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina.😊