maanantai 20. tammikuuta 2014

Pakkaspäiviä

Nyt on talvi, tosin täällä ei lunta ole satanut kuin ehkä yhteensä viitisen senttiä, mutta maa on valkoinen ja se riittää minulle. Riittääkö lumi luonnolle ja eritoten maan kasvustolle, sitä ei ehkä kukaan voi vielä sanoa. Toivotaan vielä lisää lunta, kuitenkin kohtuudella.
Valon määrä on lisääntynyt ja tuntuu aivan ihmeelliseltä tuo kirkkaus ulkona ja vain muutama aika sitten oli ihan toivottoman pimeätä ja päivästä ei oikein tiennyt oliko se tulossa vai menossa.
 Sain muuten ihanan tunnustuksen ja olen siitä erittäin iloinen.
                           
                               

Tämä kaunis kukkanen tuli blogista Elämää ja elämyksiä  Kiitos Pirkko.

Säännöt tiedän tunnustuksiin ja toimin tässä pian, mutta vielä mietin ja tuumaan. Teitä uusia ja vanhoja kirjoittajia on paljon ja kaikilla on se jokin kiva juju omissa blogeissanne.

Vielä nyt näin myöhään yöllä maltan liittää tänne kuvan, joka ei varmaan ole mikään otoksien otos mutta se on tätä päivää, siis aurinkoa ja pakkaskuuraa.


Kuva ei liene kovinkaan kaunis, mutta se on kissatarhan
 pakkaskuuran kaunistama rautatienomenapuu.
Elokuussa puun oksilla oli runsas sato.
Elokuun satoa, rautatienpuu

8 kommenttia:

 1. Onnea tunnustuksesta. Ainakin minusta tuntuu, etten mitenkään saa riittävän hyvin tallennettua ulkona olevaa kauneutta kuviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos between, olisiko minun jo aika ottaa esille uusi kamerani. En tiedä miksi mutta tuolla se upouusi kamerani on vielä paketissa, akun olen jo ladannut. Olisiko tämä kuitenkin pimeän ja synkän keskitalven tulos ja nyt ollaan toisessa ääripäässä, valoisassa ja kauniissa pakkastalvessa.

   Poista
 2. Onnea tunnustuksesta minunkin puolestani!
  Nyt on kyllä ulkona niin uskomattoman kaunista. Meilläkään ei ole kuin pari senttiä lunta mutta jo se riittää aurinkoisten päivien kanssa pitämään mielen virkeänä ja iloisena.
  Täällä on koko ajan ollut vähemmän kuin 20 astetta pakkasta, kasvit ehkä selviävät siitä vielä ilman luntakin, kevätahava taitaa olla kaikista pahin vihollinen kasveille....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja, nyt on ulkona todella kaunista.
   Kevään odotukseen tulee nyt mukaan jännitystä, mitkä kasvit ovat tästä oudosta talvesta selvinneet.

   Poista
 3. Luonto on nyt niin kaunis. Tulin blogiisi kierto teitä. Onnea tunnustuksesta.
  Kiva tavata.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina.😊