lauantai 25. toukokuuta 2013

Kotona jälleen, kissat ovat onnellisia ja samoin minä.

Miten ihanaa onkaan olla kotona ja taas kaikki yhdessä.
Matka tietysti oli mukava ja sanoisinko, että kaikki oli niin valtaisaa, ihan kaikki. Sulattelen kaikkea kokemaani ja näkemääni. Äsken vein kaikki matkan kuvat kamerasta tietokoneelleni ja en oikein tiedä olinko onnistunut kuvaamaan kaikkea sitä mitä olin halunnut kuviini sisältyvän.

Kesä on tullut tänne meille ja piha näyttää aivan erilaiselta kuin lähtiessä. En uskalla edes ajatella sitä voikukkaloistoa joka meitä kesäkodissa odottaa. Sinne lähdemme ensi viikon alkupuolella.
Saahan sitten nähdä mitä kaikkea siellä pihalla rönsyää voikukkien lisäksi.

Täällä Tampereella on tänään ja huomenna kansainvälinen kissanäyttely, kerrankin olin "viisas"kun en tohtinut Maija-kissaa sinne ilmoittaa. Ajattelin ihan oikein, että olen matkasta väsynyt ja myös Maija on juuri vasta tullut hoitopaikasta, eli miksi aiheuttaa kissalle lisää huolia kun juuri on päässyt kotiin.
Kaikesta täällä on näkynyt, että kissat ovat onnellisia ollessaan kotona tutuissa ympyröissään.

Tulopiha on aivan uudessa ilmeessä, kasvu on ollut valtaisaa ja se pieni nurmikon lämpäre pitää leikata ennen maalle lähtöä. Tuossa pienessä nurmenalassa kasvaa kyllä poimulehteä ja erästä pientä sinisin kukin kukkivaa luonnonvaraista kasvia, niitä en henno leikata pois. Täytynee käsisaksin tuota ruohoa leikata.


Tämä araliaa muistuttava kasvi on kuvattu Kiinan matkalla ja kasvi on papaija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina.😊