sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Taivaan kansi,

se tänään itkee ja kaikkialla on vain märkää ja märkää.
Täällä sisällä on ihan mukavaakin katsella ulos ja todeta, että eipä päivä voisi hassummaksi tulla.
Sunnuntai on perinteisesti lepopäivä ja tänään se sitä juuri on. Tosin tietysti ruokaa laitoin ja siinä samoilla tulilla keitin puolukkahilloa. Täällä maalla meillä on puuhella ja sitä käytän melkein joka päivä. Nyt kun ulkona on niin kosteata ja koleata on täällä sisällä lämmintä kun tuossa puuhellassa oli valkea pari tuntia.
Kun katson ikkunasta ulos niin sadevesi valuu pitkin ikkunaruutua ja puiden latvat huojuvat melko kovassa tuulessa. Koivuissa on jo kellertävää ja vaahteran lehdet ovat keltasia ja punertavia.
Syksyä, syksyä luonto näyttää ja jos en ennen ole oikein uskonut syksyn tuloon niin tänään se on todeksi näytetty.
Tässä vielä tovin sisällä oleilen ja sitten lähden pienelle ulkolenkille. Sadetakki ja saappaat niin sinne sateen joukkoon kyllä sovin ja pienen lenkin tuolla maantiellä patseeraan ja sitten siirtelen kukkaruukut katokseen pois sateesta kun ilmeisesti vielä ensi yönäkin sataa.
Kissat kaikki muut paitsi vanha Fanny ovat käyneet pienen lenkin ulkona. Maija-kissa oli hetken tarhansa kopissa, mutta tuli sitten ihan mielellään sisälle.
Tällaista täällä, nyt sateessa mutta paistaa se aurinko vielä taas ensi viikolla, ainakin uskon juuri niin.

1 kommentti:

 1. Huheijaa tuota sateen paljouden määrää, eipä ole oikein mieli katossa, vaan ei tässä itkukaan auta. Jokaisena vuonnahan niitä vuodenaikoja neljä pukkaa tulemaan, mutta sateisen kesän jälkeen tämä tuntuu jotenkin normaalia ikävämmältä .
  Omenahilloa olen minäkin keittänyt ja vähällä sokerimäärällä olen sitten pakastanut.

  Oli iloinen yllätys, kun Aniarakin oli kirjoittanut blogiini kommentin.

  Siedetään sadetta, joskus se paistaakin !
  terkuin mari

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina.😊