keskiviikko 21. syyskuuta 2022

Syksyn hehkuva väritys.

 Virpiangervo on tänä syksynä loistanut upealla syysvärillään,

Meidän rivitalopiha rajoittuu pohjoisen puolelta virpiangervoaitaan, aita rajaa sekä tulo- ja sisäpihaa. Sisäpiha on myös kissatarha. Loistava syysväri luo kauniin taustan pihan syksyyn valmistuville kasveille.

10 kommenttia:

 1. Todella ihanasti leimuava virpiangervo.
  Mukavaa syyskuun jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä syksynä virpiangervo tosiaan on maineensa veroinen. Tuo aita on istutettu vuonna 1982 ja kertaalleen se on leikattu alas. Virpiangervoa myydään saatesanoin: Pensaalla on loistava syysväritys. Ja totta, mutta on monen monta syksyä jolloin tuo loistokkuus on täysin puuttunut eli väri on lähinnä hailakan vaalean ruskea ja lehdet varisevat melkein parin päivän aikana. Jotain taikaa on siis tässä syksyssä ja tuo kaunis väriloisto antaa kauniit kehykset jo hiljalleen lakastuvien pihan muille istutuksille.
   Kiitos Kriunuvuokko kommentistasi. 💛

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Saila 💛
   Monesti olen näiden vuosien aikana pahoitellut tuota virpiangervoaidan laimeaa syysväritystä, mutta nyt neljän vuosikymmenen jälkeen on aita syysvärillään tarjonnut parastaan. Toki varmasti on ollut vuosien varrella tätä kaunista syysväriä, mutta ehkä nyt on se paras loistava syysväri jota taimistot pensaalle lupailevat. 👍

   Poista
 3. Jopa on hieno väritys vipiangervoaidassa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentoinnistasi, nyt on virpiangervo laittanut parastaan ja yli viikon on tätä väri-ilotusta jatkunut. 😊y Melkein oli pakkasen puolella viimeyön ja joko alkaa värikehdet leijaila pensaan alle. !?

  VastaaPoista
 5. Virpiangervo on tänä vuonna erityisen värikäs. Pensas kuin tulessa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Between. Todella Virpiangervo on tänä syksynä
  loistossaan, siis tulessa. 💛

  VastaaPoista
 7. Kiitos Pioni. Syksyn ruska on tänä vuonna kaunis ja värit puhtaat.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina.😊