torstai 28. elokuuta 2014

Tuokiokuvia sateitten lomassa

Sadetta on tämä elokuun loppupuoli ollut tulvillaan.
Täällä kaupunkikodissa odottaa monta tekemätöntä työtä, mutta varsinkaan ulkona ei nyt ole mielekästä tehdä oikeastaan juuri mitään.
Sisällä on saatu päätökseen rivitaloyhtiön käyttövesiputkien uusiminen, vielä tuulikapin alla sijaitsevan "vesikeskuksen" peittävän lattialuukun kiinnitävät ruuvit puuttuvat. Toivottavasti ne nyt tänään joku vielä tulee ruuvailemaan. Entiset eivä kuulema käy, ne odottaisivat tuossa tuulikaapin nurkassa.
Tämä käyttövesiputkien vaihto sujui nopeasti ja meillä ei ollut mitään hankaluuksia. Tässä yhtiössä on 25 asuntoa ja parissa kolmessa huoneistossa oli aika lailla erilaisia kommervenkkejä. Vuosien varrella on eri huoneistoissa tehty erilaisia korjauksia ja muutoksia ja ne toivat joitakin ongelmia. Meilläkin on aikanaan keittiössä tehty täydellinen remontti mutta onneksi kaikki meni hyvin ja mitään ylimääräistä ei tarvinnut tehdä, purkaa tai uutta asentaa.

" Oikeanlaiset ruuvit niin kaikki hyvin."

Sateen lomassa olen ottanut täältä meidän pihasta muutamia kuvia,
Annansilmä, tämä yksilö on kukkinut kesän 2008 vanhempieni haudalla ja siitä asti olen tätä kukkaa varjellut ja talvettanut kesäkodin  eteisverannalla. ( viime talvena kasvi melkein kuoli, mutta onneksi ei ihan, )

Punainen daalia ja iso maksaruoho

Daalian kukka läheltä

Lankaköynnös kasvaa kynttilälyhdyssä

Tulopihaa....

Maljaköynnös muutti kaupunkiin.

Japanilaisen ihmekukan valkoinen kukka

Ihmekukan keltainen kukka.

Japanilainen ihmekukka, siinä on myös punaisia kukkia.
Kissatarhan violetti daalia

Tämä lila verenpisara muutti tänne maalta kaupunkiin ja kissatarhaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina.