tiistai 30. huhtikuuta 2013

Sateista.....

sateiselta näyttää ja kolea tuuli puhaltaa. Nyt on juuri tällainen tyypillinen vappusää, siis tuulta, sadetta ja muuten vain ankeata.
Tässä vielä tulin nettiin kurkistelemaan ja ajattelin laittaa myös jokusen sanan tänne. Voihan se olla myös niin, että illaksi tuuli tyyntyy ja saadan aurinkoakin mukaan. No sää on mikä on ja tuleehan se kevät vaikka hieman nyt tuntuu oikuttelevan.

Nyt näyttää taas vähäsen kirkastuvan ja pilvet liikkuvat aika vinhaan, tulehan esille kirkas taivas!

Meillä on tarkoitus juhlistaa Vappua suolaisen piirakan, siman ja kahvin kera. Tuosta lähinaapurista tulee pariskunta meille ja yhdessä istumme Havinassa tai sitten täällä tuvassa. Katsotaan miten sää tästä kehittyy....
Havina on meidän huvimaja ja nimensä se on saanut isosta haavasta joka lehtiään havisuttaa majan katon yläpuolella. Havina nimi on ehdotusten ja äänestyksen tulos, ikävä vain, että nimen keksijä ei enää jaksa tulla tänne kanssamme, vaan me käymme huomenna hänen luonaan tuolla kuntakeskuksessa.

Havina on aika uusi rakennus tässä vanhassa pihapiirissä. veljeni ja hänen vaimonsa sen eräänä kesänä rakensi ja idea syntyi kun heidän kerrostalonsa kaikki parvekelasit uusittiin ja entiset joutivat roskalavalle.
Tässä tulos........
Hauskaa Vappua!

Tässä Havina alkusesästä 2010

1 kommentti:

  1. Ihana nimi mökillä, eikä sen kauniimpaa musiikkia luonnossa olekaan kuin haavan havina!
    Hyvää vappua!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina.😊