sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Kesäkausi aluillaan

Niin tänne kesäkotiin tulimme perjantaina ja runsaan viikon olemme nyt tällä kertaa näissä maisemissa.
Paljon olisi kaikenlaista puuhaa, mutta tärkein oli Maija-kissan tarhan pystytys ja nyt urakka on jo ohi. Eilen Maija jo siellä jonkin aikaa oleili ja kunhan kesä tästä kerkiää on Maija siellä päivän mittaan monet tovit. Heti aamusta sinne kissa suunnistaa, varmuudeksi kuitenkin sylissäni mutta kyllä kissa sinne on joskus ihan itsekseenkin mennä vipeltänyt. Tosin minä olen ollut taustatukena ja hokenut kutsuvasti näin, tarhaan, tarhaan...... ja kissa on mennyt. Tarha on ihan tässä lähellä ja sinne kissa on oppinut suunistamaan ja onhan siellä houkuttimena aina pieni kuppi raksuja.
Raksujen perään sinne aina joskus livahtavat myös "isot kissat" Fanny, Malla ja Pena.

Toki täällä löytyy paljon kaikenlaista ulkopuuhaa, kaikki talventörröttäjät, osa viime syksyn lehtiä on vielä lakaistava ja paljon muuta.
Kevät kuitenkin on vielä alussa ja paljon mitään perennoja ei vielä ole noussut esille mullan kätköistä, mutta varmaan joka päivä ilmnestyy uutta kasvustoa. Nyt paistaa aurinko ja tuonne ulos suunnistan ja jatkan eilistä siivoushommaa.
Tällaista tänään......
Muutama otos kissatarhasta, kuvat  aiemmilta kesiltä.

2 kommenttia:

 1. Näyttäisi olevan tuo kissan kesäkoti samalla kaikkien huvimaja!?

  Hieno homma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   oikeastaan juuri näin. Monesti kauniina kesäpäivänä siellä saattaa istua myös joku meistä, minä tai mieheni.Sisustus vaihtelee vähän vuosittain mutta yleensä siellä on joku tuoli ja taso kissan istuimeksi.Ja onhan se niinkin, että siellä ei ole ollenkaan kissoja,vaan minä istun ja luen lehteä, silloin tietysti häkin ovi on kutsuvasti auki.....

   Poista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina.😊