tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulukuun ensimmäinen päivä

ja nyt ihme ja kumma ulkona taitaa paistaa aurinko tai ollaan realistisia ja sanon , että aurinko pilkistää pilvien lomasta.
Meillä on meneillään saunaremontti tai sellainen saunan uudelleen sisustus, paneelit, lauteet, valaistus ja kiuas. Ehkä jo viikonloppuna voimme saunoa uudessa saunassa tai sitten ensiviikon alkupuolella.
Kissat eivät tykkää ollenkaan tilanteesta ja muutaman päivän ne nyt joutuvat sietämään vierasta remonttimiestä ja ei puhettakaan mistään "työnvalvojasta".
Olen muutamana päivänä harjoitellut iPad:lla kaikenlaista, ostin tämän miehelleni syntymäpäivälahjaksi ja nyt harjoittelen tämän käyttöä ja samalla voin kokeilla miten tällä laitteella lisätään kuvia esim. juuri tähän blogiini.

Eli nyt koetan kuvalisäystä.
No sepä ei ollutkaan mikään helppo juttu eli lisää harjoitusta vain.

Nämä kuvat ovat kyllä otettu iPad:lla mutta siirsin ne tietokoneelle koska en saanut sieltä suoraan niitä tänne lisättyä ja tulin myöskin tänne tietokoneelleni jatkamaan tätä kirjoitustani.Kuvia kissatarhan talviasetelmistani ja ne eivät suinkaan ole valmiita vaan kyllä niitä pitää vielä kunnostaaTämä viimeinen härpäke on koottu iPadin ilmaisella kuvaohjelmalla, helppo tehdä mutta sitä en osaa pienentää ja se on tiedostokooltaan niin iso, että ei täällä alkuperäisenä aukea.
Harjoitusta, harjoitusta......

Kaikenlaiset buumit iskevät, nyt on meneillään ensi kesäksi terassikuume ja huomenna tulee tänne meille sen tiimoilta eka esittelijä.
13 kommenttia:

 1. Saunaremontti, mahtavaa. Sellaista kaivataan täälläkin, mutta Ukkokullan mielestä vanha on vielä ihan hyvä...... Tyypillinen miehinen suhtautumistapa. Jollei ole täysin rikki, on ihan hyvä. Saunamme täyttää ensi kesänä 30 vuotta, joten pikkaisen se on tummunut kiuasta lämmitettäessä. Aito-kiuas kyllä toimii vielä pitkään, sillä siihen on vaihdettu uusi arina ja kiviä tietenkin säännöllisesti.
  Ymmärrän hyvin, etteivät kissat tykkää vieraista remonttimiehistä. Eivätkä etenkään kaikesta siitä melusta ja hälinästä, jota rempasta aina syntyy.
  Jospa joku fiksu tietotekniikkamies vihdoin päättäisi, että kaikki puhelimet toimivat samoilla metodeilla. Ettei aina uuden kännyn käsiin ilmestyessä tarvitsisi päivätolkulla pähkäillä niiden toiminnan kanssa. Sinulla on onneksi sitä osaamista ja kykyä myös opettaa toisia.
  Mukavia joulukuun alkupäiviä sinne teidän porukalle kissoineen päivineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, iPad ei tietenkään ole känny. Mutta kaipa sen tekniikkaan voisi päteä samat säännöt, kuin kännyihinkin.

   Poista
  2. Täällä keskellä pientä remppaa, mutta kyllä se tästä. Fanny reppana on toki hyvin pahoillaan ja asuu makkarin sängyn alla.
   Nämä kännyt ja tabletti ovat ihan oma luokkansa ja varsinkin kännyt, kukahan niiden sielunelämän oikein hallitsee........?
   Odotellaan sateessa ja paisteessa joulua......

   Poista
 2. Mutta remonttiahan pitää valvoa ja seurata! Kai te ainakin salaa seuraatte? - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu täällä olisi reippaille valvojille paikka. Maija tosin on puolipiilossa sohvapeitteen alla, eli jotain näkee ja kuulee.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kyllä se aika hyvin toimii, tosin vielä on paljon opittavaa.

   Poista
 4. varmaan upeaa päästä jouluna uuteen saunaan! kauniisti olet jo pihamaata somistanut. mul vähän samanlaisia ongelmia iPADin kanssa kuvien käsittelyssä, opettelua vaatii.
  hyvää joulunalus aikaa Sinulle!

  VastaaPoista
 5. Hyvää joulumieltä ja iloa ensi vuodelle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina.😊