keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Ilman otsikkoa

Aika menee siivillä ja marraskuu hupenee ihan käsistä. Nyt kaikki ulkona on marraskuun harmaata mutta vielä on hyvässä muistissa lokakuun aurinko ja melko lempeä myöhäissyksy.

Maija-kissa käy kerran päivässä valjaslenkillä ja sitten makoilee tyytyväisenä omalla ihan Maijaa varten tehdyllä nukkumapaikallaan olohuoneen ikkunan ja sohvan välissä.

Tällaista rentoa meno meillä:
Maija nauttii patterin lämmöstä ja välillä nostaa päätään milloin katsoo huoneeseen ja sitten ulos ikkunasta ja sieltä voi hyvällä onnella bongata vaikkapa oravan tai tintin.


Minä olen tänä syksynä ihastunut korallikanukkapensaan upean punaisiin lehdettömiin varsiin. Meidän taloyhtiön keskipihalla kasvaa kanukkapensaita ja niitä oli ihme kyllä joku leikellyt ja vienyt oksat kompostin viereen. Minä keräsin oksat itselleni ja asettelin havujen kanssa talvikoristeiksi.

Asetelmat eivät vielä ole valmiit, punaisille oksille ajattelin laittaa jotain jouluista sitten kun sen aika tulee.
Oikeastaan nyt jo voisi pian tulla pienet pakkaset ja pienet lumet.

6 kommenttia:

 1. Oi, ihana Maija! Hänellä on samanlainen päiväunipesä, kuin Juusolla aiemmin. Päätin kuitenkin siirtää sohvan pois takkahuoneen ikkunalaudan edestä ja niin Juuso menetti yhden talvisista lempipaikoistaan. No, lohdutukseksi siirsin siihen nojatuolin, joka on nyt erittäin suosittu nukkumapaikka.
  Korallikanukan punaiset varret ovatkin todella kauniita. Rajanaapurillamme kasvaa tosi korkea korallikanukkapensas ja joskus olen saanut heiltä oksia.

  VastaaPoista
 2. Ihana Maija , kauniit asetelmat. Ihanaa loppuviikkoa:)

  VastaaPoista
 3. Onpas lököolot Maijalla tosiaan! Tuo korallikannukka pistää silmään vähän jokaisen puutarhassa nykyään. Se on todella kaunis!

  VastaaPoista
 4. Maija viettää ihanaa kissanelämää, niin lököistä!
  korallikannukat ovat todella kauniita, punaisia oksia riittää kunhan vaan malttaa leikata pensasta säännöllisesti

  VastaaPoista
 5. Kivasti tuovat väriä nuo kanukanoksat!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikista kommenteista ja anteeksi kun en ole ehtinyt teille erikseen kommentoida.

  VastaaPoista


Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina.