torstai 27. helmikuuta 2014

Kevään ja kesän ajatuksia

Piha täällä kaupunkikodissa on aivan lumeton ja varmaan myös maalla. Kesäkodin pihalla varmasti jo jokin pieni piippaa näyttäytyy mustan mullan joukosta, mutta täällä en ole vielä nähnyt uuden kasvun piippoja. Toisaaltaan ihan hyvä, vielä tulee pakkasöitä ja silloin pienet vihreät piipat ovat vaarassa tuhoutua.
Mitään kylvöjä en ole vielä tehnyt ja tänne kaupunkikotiin niitä kylvöastioita en paljoa voi levitellä, ahkerat apulaiset tahtovat käpälöidä niin mielellään kaikkea ja taas kaikkea mitä vain pöydiltä löytyy.
Kaikessa mukana ja kaikessa läsnä, se tuntuu olevan meidän kissojen periaate. Tosin tietysti päivisin näin talviaikaan nukutaan paljon, mutta sitten kuitenkin ehditään aamuin illoin ihan hyvin tutkimaan kaikki paikat ja aina jokin pienikin uusi juttu on suuren kiinnostuksen kohteena.
Kesällä meidän kisut oleskelevat paljon ulkona tarhassa, mutta silloin onkin kaikki mahdolliset kylvöt jo taimina ja istutettuna omille paikoilleen.

Pieni korvannipukka näkyy tuossa läppärini selkämyksen takana ja Maijahan se siellä köllöttelee tietsikan tuuletusilman lämmössä. Maija monesti iltaisin hakeutuu juuri tänne minun luokseni ja viihtyy yleensä tässä sen koko ajan kun koneeni kanssa naputtelen. Nyt ei ole vaarassa tekstini katoaminen bittien taivaaseen, silloin vaara on suuri kun Maija haluaa makoilla tässä minun ja läppärin välissä ja pienikin käpälän huitaisu voi tehdä suurta tuhoa. Muutamia kertoja on melkein valmis postaus lentänyt taivaille kun kisuni on käpäliään sopivasti oikoillut.

Ensi viikolla meidän kissat menevät viikoksi täysihoitoon kissahotelliin ja me isäntä ja minä lennetään lomareissulle Intiaan. Matkan kohde on Intian kultainen kolmio:
Delhi-Agra-Jaipur-Delhi.
Minulle tulee aina ennen matkaa paniikki, mitä ihmettä pakkaan mukaan ja sitten etukäteen jo ikävä kissoja ja huoli siitä onko kissoilla myös ikävä meitä. Kissat tuntevat hyvin tuon hoitopaikan ja varmaan viihtyvät siellä ihan hyvin, mutta silti.......
Tulevaa kesää jo odotellen ja tulevia pihatöitä suunnitellen laitan tänne kuvan joka varmaan on jo jossain postauksessa ollutkin.
Tällaisen kuvan:
Kesän kaipuu...ja sitten kesällä varoituksia, ettei tätä kohtaa nurmikosta ajeta ennen juhannusta.7 kommenttia:

 1. Oikein hyvää ja rentouttavaa lomamatkaa , niin teille molemmille kuin myös kissoillesikin !
  Kevätkin taitaa tulla kohisten, jospa minäkin saisin uuden innostuksen blogini kirjoitteluun.
  Ihana tuo kuvasi kukkameri :-) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos marimeri,
   yritän olla murehtimatta ja ottaa rennosti matkani.
   Toivottavasti innostut taas blogiasi kartuttamaan.Vanha nurmikko muuntuu moneksi, kunhan sitä ei alkukesästä huolettomasti leikkaa, yritän aina katsoa mitä luonnonkukkia siellä melkein sammaloituneen nurmen joukossa kasvaa.

   Poista
 2. Kovasti jo kesää odotellaan.Oikein hyvää lomamatkaa:)

  VastaaPoista
 3. Ihanan värikäs ja kesäinen kuva. Tunnistan tuon tunteen juuri ennen matkalle lähtöä; miten kissa pärjää ja oliko fiksua lähteä ylipäätään minnekään. Matkalta palatessa on taas hyvillään, että tuli lähdetyksi. Kyllä ne kissat pärjäävät. Oikein antoisaa matkaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos between, yritän tällä kertaa olla huolehtimatta, mutta.......
   Sanoinkin tässä, että tämä matka olkoon viimeinen tällainen pidempi.
   Muutamaksi päiväksi minulla on täällä kissanhoitaja, mutta pidemmälle ajalle en häntä halua/henno vaivata.

   Poista
 4. Käyhän kurkkaamassa Mirrinminttua ja kissanhäntiä blogiin...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina.😊