keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Viisi milliä......

ropisi viime yönä vettä. Ihanaa, sekin vähä oli tarpeeseen ja satoihan samoin viime viikolla viitisen milliä. Silloin ukkonen kierteli tuolla vähän kauenpana ja tänne tuli vain tuo kaivattu sade.
"Nätti sade", näin ennen sanottiin kun sade lankesi hyvin tasaiseen ja rauhallisesti ja maa kostui jokaisesta vesipisarasta.
Tänään voi sanoa että, ensimmäinen daalia on aukaissut kukkansa ja se on tuo sivupalkissa oleva valkoinen leidi. Paljon on muitakin daalioita hyvässä nupussa mutta vielä muutaman päivän pitää odotella.
Tällä viikolla on vuorossa puna-ja mustaherukoiden mehustaminen. Aloitan punaherukoista, höyrystän pari "maijallista" ja sitten ehkä vain yhden maijan höyrystän mustaherukkaa. Jos vielä jää marjoja teen sekamehua ja sinne laitan joukkoon myös karviaisia.

Nyt kuitenkin on tilanne tällainen, että tämä elävä Maija lepäilee tässä melkein näppäimillä ja kirjoitus alkaa olla aika mahdotonta, muutama kissan käpälän huitaisu voi saada aika paljon aikaiseksi. Joskus koko kirjoitus on kadonnut tuonne bittien taivaalle.

Tässä tämän kesän jo mennyttä kukkaloistoa......

Valkoinen sormustinkukka ja sinistä ritarinkannusta.


5 kommenttia:

 1. Komeat kukat ja mahtavan kokoinen sormutinkukka. Mullakin tupsahti yllättäin kivikkoon valkoinen sormustikukka, tykkää kovasti valkoisesta. Maija huolehtii ettei kulu liian paljon aikaa koneella :) Mäkin tarvitsisin nyt sellaisen vahdin, että saisin ryhdyttyä oikeisiin hommiin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääks, tulipa kirjoitusvirheitä, mutta saanet selvää :)

   Poista
  2. Valkoisia sormustinkukkia oli minulla vain muutama, saisi olla enenpi.Jää nähtäväksi minkä värisiä ja paljonko ensi vuonna on sormustinkukkia, tuskin näin paljon kuin tänä kesänä.
   Maija on kyllä aika hyvä vahti, varsinkin iltasella se usein tulee tänne kaverikseni ja silloin on tekstin vääntö aika hankalaa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, varsinkin valkoinen sormustinkukka on aika komea.

   Poista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina.😊