sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Vastauksia haasteen kysymyksiin,

sain jo aikaa sitten tällaisen kysymyshaasteen ja lähettäjänä oli between
Olen näihin kysymyksiin jo ajatuksissani vastaillut mutta nyt laitan ne tänne

Kysymykset ovat siis nämä ja näin olen ajatuksissani vastannut


1. Musiikin laji joka iskee sinuun parhaiten?

Tähän vastaan ihan totuudenmukaisesti, minä olen ihan out kaikesta musiikista. Yleensä en koskaan kuuntele musiikkia, en kotona enkä missän muuallakaan.Toki joskus kuuntelen Vesa Matti Loirin vanhoja vinyylilevyjä Eino Leinon runoihin. Tässä muutamat vinyylin ihanat kappaleet: Höyhensaaret, Elegia, Tulkaa kotiin, ja vuodet ne käy, Laulajan laulu, Nocturne, Väinämöisen laulu, Hautalaulu, Kun muistelen ja Lapin kesä.Näitä on vielä lisää mutta ehkä parhain on Virta venhettä vie......

(toisaaltan olen  käynyt Savonlinnan Oopperajuhlilla ainakin kymmenen kertaa eli musiikin suhteen taidan olla aika outo lintu))

2. Kuinka monet kengät omistat? Millaiset ovat mieluisimmat jalkineesi?

Aivan liikkaa löytyy kenkäpareja ja pahinta siinä on muutamat kauniit mutta minulle sopimattomat. Koetan kenkiä kaupassa ja ne tuntuvat ihan hyviltä, mutta sitten melko pian käytössä huomaan niiden olevan epämukavat ja varsinkin oikean jalan kenkä tuntuu olevan minun jalalleni täysin sopimaton. Ecco kengät tuntuvat tällä havaa olevan ainoat jotka ovat minun jalkaani sopivat. Tänä keväänä olen ajatellut hankkia oikein kauniit puutarhasaappaat, ehkäpä pinkit tai vihreät.

3. Miksi asut siellä, missä asut?

Tulin tänne Pirkanmaalle työn perässä ja täällä olen asunut jo monia monia vuosia 
 
4. Millaista ihmistä voisi kutsua ruusuksi?

Tämä on hyvin vaikea kysymys ja tuskin osaan siihen antaa mitään oikeanlaista vastausta.Olisiko kuitenkin niin, että jokin nuoruuteni elokuvan tähti olisi tähän osaan sopiva. Esim. Romy Schneider Sissin osassa voisi käydä ruususta.

5. Sano neljä maata, joissa et ole käynyt, mutta haluaisit käydä ja miksi?

Maat olisivat Norja ja pääkaupunki Oslo ja siellä Holmenkollen. Norjan Lappia olen monesti ristiin rastiin retkeillyt, mutta Oslo on vieläkin käymättä.

Pohjois Ameriikka/ Yellowstonen kansallispuisto, sekä Kanada.
Voi olla, että en ainakaan Yellowstonen kansallispuistoon pääse, mutta unelmissa se aina on.

Liettua, muut Balttian maat on käyty mutta Liettua/Vilna on käymättä.

Man- saaret ja syystä, että manx-kissarotu on yhden olettamuksen mukaan sieltä lähtöisin.Saaren vanhassa vaakunassa on kuvattu hännätön manx-kissa ja nykyisen EMS järjestelmän mukaan manx-kissan lyhennetty koodi on MAN

Kuvassa manx-kissa, lähde Googlen kuvahaku.( tosin kissa on meidän edesmennyt Aku-kissa )

Haasteeseen kuului keksiä viisi uutta kysymystä ja tässä ne nyt ovat:
1 Kaunein kesän kylvökukkasi
2 Mieli havupuusi
3 Mieli lehtipuusi
4 Hiekka- vai laattakäytävä
5 Hyöty-vai koristepuutarha
Näitä kysymyksiä en lähetä kenenkään blogiin, mutta jos joku näistä kysymyksistä innostuu niin mielellään ne sinulle annan.

Tuleva kesä voi olla meillä nyt erilainen, kaikki riippuu nyt siitä miten mieheni kuntoutuu leivästä aivoinfraktista. Sairaus tuli aivan puun takaa ja on jo siinä vaiheessa, että hän on täällä kotona. Viikko sairaalassa on ohitse ja kaikki näyttää ainakin nyt aivan normaalilta ja nyt vain pikku hiljaa kerätään voimia. Ajokielto tuli kolmeksi kuukaudeksi ja se tietää sitä että minä ajan. Olen tavattoman huono ja epävarma ajaja. No, maalle kyllä minulta ajo käy, (olen aina ollut ns maantieajaja ) mutta katsotaan nyt miten tämä kevät ja alkukesä lähteen sujumaan. 
Kun aina ollaan oltu terveitä, niin tällainen äkkinäinen sairaus kyllä tuntuu pahalta ja pistää ajattelemaan.......
 
Neitoperho muutaman vuoden takaa

 

4 kommenttia:

 1. Kivoja tietoja annoit itsestäsi vastauksissa. Harmillista, että teillä kävi tuollainen epäonni, niitä ikävä kyllä sattuu paljon. Onneksi oli noin lievä...toivotan nopeaa toipumista entiselleen ja mukavaa kevättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,
   onneksi tässä ollaan menossa kesään......
   Ehkä t'ämä on myös paikka katsoa hieman tarkemmin mihin kaikkeen aikansa laittaa, ehkä nyt tulevana kesänä tärkeintä ei ole kitkeä kaikkia rikkaruohoja, vaan osata nauttia juuri tässä ja nyt.

   Poista
 2. Tulitpa vähän tutummaksi näiden vastaustesi ansiosta :) Norja on minunkin lempparikohde, ihan etelästä pohjoiseen riittää huikeita maisemia!
  Niin ikäviä ovat tuollaiset yllättävät sairastumiset, onneksi ei nyt ilmeisesti kovin pahalta näytä kuitenkaan.
  Valoisaa mieltä ja pikaista kuntoutumista toivon :)
  Yllättäviin autolla-ajosuorituksiin sitä pystyy pakon edessä. Muutama vuosi sitten mieheni oli leikkauksen jälkeen myös ajokiellosssa, mutta Lappiin oli päästävä! Minä ajoin mennen tullen 900 km, talvella ja pimeällä! Yleensä en tykkää yhtään autolla ajosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,
   tässä varmaan tulee jossain määrin investoida omat puuhat ja kaikki hössötykset. Yritän tulevana kesänä muistaa myös nauttia kesästä ja sen kauneudesta.
   Norja on todella jylhä ja kaunis, ainakin kaikki ne maisemat joita olen tuolla pohjoisessa kolunut.
   Autolla ajo kaupungissa asettaa ylimääräistä sykettä.........

   Poista

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina.😊