maanantai 28. tammikuuta 2013

Tänään

Malla-kissa täyttää 12 vuotta.

Onnea ihana Malla kissa.Pian olemme jo helmikuussa ja kevät enteilee tuloaan. Päivä pitenee jo melko vauhtia, illan tulo on jo yli tunnin kauenpana verrattuna joulun aikaa. Siis päivä pitenee illasta ja aamusta, illasta pidenpään.

Kohta voi jo miettiä kevään kukkakylvöjä, ei kuitenkaan ihan vielä. Ja jos lupaukseni pidän niin näitä kylvöjä pitäisi vähentää ja ehkäpä ostaa sitten keväällä valmiit kukat ja taimeet. Katsotaan miten osaan tämän lupauksen/ajatuksen toteuttaa.

Maija on uskollinen kissa, nimittäin melkein aina kun tässä näpyttelen tulee kissani makaiemaan ja kehräilemään melkein takamus näppäimillä. Jos pitäisi tosi tarkkaa työtä tehdä niin hankalaa olisi, mutta en henno pientä ystävääni poiskaan ajaa.  Toinen suosittu paikka kissallani on läppärin kannen taus, joskus en edes huomaa, että kissani siellä makoilee, kunnes alkaa kehräys.....rukki käy.

Nyt on luvattu leutoa ilmaa, voi mennä mittari ihan suojan puolelle. Talvi on ollutkin aika" kova"ja voisi sanoa, että talvi on ollut sellainen ns entisajan talvi. Tosin muistan kyllä talvia omassa nuoruudessani kun krookkukset kukkivat jo helmikuussa ja kaikki oli ihan lumetonta.

Nyt kuitenkin meillä on talvi ja nautitaan siitä, ylös ulos ja lenkille tai hiihtämään. Ladut ovat täällä oikein hyvässä kunnossa eli ei kun vain sujuttelemaan sivakoilla, luistellen tai perinteisellä tyylillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, se ilahduttaa aina.😊